Saçlarınız Yaşınızı Ele Veriyor!


Vücudunuzun pek çok kusurunu kamufle edebilirsiniz; ama dikkat saçınız tüm gerçeği bir anda söyleyebilir.
Göğüsleriniz küçükse sayısız çözüm bulabilirsiniz, ya da kalçanız azıcık büyükse siyah bir elbise ile kamufle edebilirsiniz. Ancak söz konusu saçlarınız olunca, onlar nasılsa öyle görünür. 
Şık bir perukla, göz alıcı bir saç rengi ile, süper buklelerle, dümdüz bir fön ile hem kendinizi hem karşınızdakileri ancak o esnada büyüleyebilirsiniz. Çünkü spotlar kapanıp da evinize gittiğinizde aynada karşılaştığınız gerçeği sadece siz bilirsiniz. Duştan çıktıktan sonra kabaran, dolaşan, solan, incelen saçlarınız oluyorsa bu haberimiz tam size göre!

Saçınızın bakımı; seçeceğiniz kuaför, saç rengi ve saç modelinden daha da önemlidir. En iyi kesimler, en iyi uygulanmış saç renkleri eğer saçınız bakımsızsa kuaförden çıktığınız ilk yıkamada sona erecektir. O istediğiniz canlılık ışıltısını yakalamak için 3 emir var; bakım, bakım ve yine bakım! 
Bakım uzmanıpureshine, kuaförlerden aldığı yorumlar ve talepler üzerine ürün gamını geliştirmektedir. Pureshineürün gamının en önemli faydalarından biri; saça kolayca uygulanan özellikle yoğun şehir temposunda yapılacak işlemleri en hızlı şekilde tamamlamasıdır. Pureshine ambalajıyla da sadelik ve yumuşaklığı yansıtır.

Bu profesyonel ürünler hem kuaförünüz tarafından size uygulanır, hem de siz pureshine ürünlerini kuaförünüzden satın alarak günlük kullanımınız için uygulayabilirsiniz.

Nasıl mı?
Saçınızı yıkamanızın hemen akabinde pureshine 2 Phase ( Mavi su) saç kremi yapmadan banyodan çıkmanızı sağlar. Saçın iç ve dış kısımlarına aynı anda etki eder. Saçı besler, nemlendirir, yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saç tellerini yeniden yapılandırıp güçlendirir. Saçlardaki karışıklıkları nazikçe açar, saçı ağırlaştırmadan doğal güzelliğini arttırır. Buğday proteini, E vitamini ve UV filtreleri içeren zengin formülüyle saçı yıpratıcı dış etkenlere karşı korur. Hemen akabindepureshine Crystal serum ile; Saç uçlarını etkin şekilde onarır.
Zayıf saç uçlarını kuvvetlendirir. Formülündeki silikonlar ve özel yağlar sayesinde saça parlaklık, ışık ve yumuşaklık kazandırır. Saçtaki matlığı ve elektriklenmeyi önler. Bu muhteşem ikili, hem kendinize aynada baktığınızda saçlarınızın görüntüsünden daha memnun olmanızı, hem dış dünyaya kendinizi daha rahat ifade edebilmenizi sağlar. Saç kesiminiz, renginiz uzun müddet sizi memnun edecektir.

Pureshine ürün gamı saçınızla birlikte diğer detaylar için de aynı misyonu üstlendi. Özellikle el&ayak bakımı için pureshine manikür ve pedikür tozu zeytinyağından elde edilen özenle kokulandırılmış ve sıcak suda çözünebilen bir üründür.
Manikür ve pedikür suyuna katıldığında ölü deriyi kaldırır, kısa sürede tırnak etlerini, topukları, nasırlı ve sertleşmiş deriyi yumuşatır. Dördüncü tamamlayıcı pure shine El ve Vücut kremidir. İçeriğinde bulunan E vitamini bileşimi ve üstün formül sayesinde cildinizi besleyerek nemlendiren, teninizde ipeksi bir yumuşaklık bırakan günlük bakım losyonunuz manikür ve pedikür kullanımı için vazgeçilmez bir histir.

Stilinizdeki en ince ve önemli detaylar, pureshine ürün gamıyla, hızlı ve etkili bir tutkuya dönüşecektir.Pureshine sayesinde hem kuaförünüzde, hem evinizde saçlarınız, elleriniz ve ayaklarınız ekstra zaman harcamadan bakımlı olacak.

Bir Kadın Ancak Saçları Kadar Gençtir 

0 yorum:

SOHBET